SADLAR - förmedling av nya och begagnade sadlar
Hästar förändras över tid, de kan bygga eller tappa muskler, de kan gå upp och ner i vikt. Om det är dags att för dig att se dig om efter en ny sadel har du kommit rätt. Liquisini Hästsport säljer både nya sadlar och förmedlar begagnade sadlar. Vi säljer nya sadlar från bland annat Equipe, Equiline, Prestige, Pessoa och Lippo. Vi förmedlar alla typer av begagnade sadlar. Vi har också en egen Equipment coach som passar in sadlar, om du känner dig tveksam kan du bolla med henne, eller boka in en sadelpassning. Läs mer genom att klicka här. Välkommen att botanisera runt bland våra sadlar!

Är det så att du har en sadel för mycket som du vill bli av med men inte vill ägna tid åt annonsering och att ta emot spekulanter? Där kommer vi in i bilden, vi hjälper dig att förmedla din sadel. Dels annonserar vi på Hästlycka.se och Hastnet.se och på vår hemsida, utöver det tar vår Equipment Coach med sig din sadel på inpassningar där den kan tänkas passa hästen eller ryttaren. Vi sköter kontakten med alla spekulanter och den dagen den har hittat sin nya ägare säkerställer vi att betalningen kommer in till dig. För arbetet med detta tar vi ett arvode som en procentsats av din sadel, men inte förän den dagen vi säljer din sadel.

BEGAGNADE SADLAR
Vi förmedlar begagnade sadlar - det innebär att vi tar emot din sadel och att den sedan annonseras i vårt webbshop.
BOMÄNDRING
I butiken finns en bomändringsmaskin. Vi bomändrar i dagsläget sadlar från Lippo, Prestige och Equiline. En bomändring tar ca 2h under värmning och ca 8h att svalna. Pris för omvärmning 1800:- Vid köp av ny sadel ingår en omvärmning i samband av köp vid behov. Vill du ha hjälp att bedöma om/hur mycket din sadel behöver ändras är du välkommen att boka tid med våran Equipment Coach till en kostnad av 350:- + reseersättning på 25:-/mil från butiken.
NYA SADLAR
Vi samarbetar med de absolut bästa sadeltillverkarna som finns på marknaden - Equipe, Prestige, Lippo, Santa Cruz för att nämna några. Här ser ni vilka modeller som finns att välja på.