FRÅGOR & SVAR

Vi har sammanställt de vanligaste frågorna och svaren här nedan. Hittar du inte svaret på din fråga tveka inte att höra av dig, antingen via telefon 018-39 83 30 eller mail info@liqusini.se
 

1.   Är det tryggt att handla i Liqusini Hästsport´s webshop?

      Liqusini hästsports webbshop tar dina rättigheter som kund på allvar och håller sig till gällande lagar. Det innebär att dina känsliga betalningsuppgifter krypteras, personuppgifterna behandlas konfidentiellt, att du kan redigera och radera personuppgifter, du kan reservera dig mot att få marknadsföringsmaterial.

2.   Hur gör jag för att handla i webshoppen?

      Klicka på den vara du valt, välj storlek och färg och klicka sedan på KÖP. Följ sedan varje steg-för-steg så blir du guidad fram till färdigt köp. Vid minsta fundering så ring/mail oss gärna så hjälper vi dig.

3.   Var hämtar jag ut mitt paket?

      Vi sammarbetar med DHL som automatiskt väljer sitt utlämningsställe som ligger närmast den adress du uppgett som leveransadress. Du får ett sms/mail som talar om att ditt paket finns att hämta.

4.   Vad gör jag om jag inte är nöjd med mitt köp?

      Skulle varan inte passa pga. storlek eller färg har du sju dagar på dig att underrätta oss om det och du får själv stå för returkostnad tillbaka till oss. Skulle varan vara defekt har du sju dagar på dig att underrätta oss och vi står för returfrakten.

5.   Vem har tillgång till mina personuppgifter?

      Liqusini hästsports webshop garanterar att alla de personliga uppgifter du uppger vid upprättande av ett kundkonto behandlas strikt konfidentiellt. Det innebär att den informationen inte under några som helst omständigheter blir tillgängliga för andra verksamheter än Liqusini Hästsports ansvariga.

  6.   Varför behöver Liqusini Hästsport veta mitt mobilnummer och min mailadress?

      Liqusini Hästsport behöver din kontaktinformation för att kunna komma i kontakt med dig om det skulle uppstå några problem eller oklarheter runt din order. Utan rätt adress, telefonnummer eller e-mailadress så kan inte Liqusini Hästsport garantera en genomförd leverans av de produkter som du har beställt