Försäljningsvillkor Det ska vara enkelt och tryggt att handla av oss! Har du frågor angående din beställning, leverans, bytesrätt och öppet köp kan du maila oss på info@liqusini.se eller ring 018-39 83 30. Vi förbehåller oss rätten att ändra våra köpvillkor utan något föregående varsel. De priser och köpvillkor som var vid beställningstillfället är det som gäller för ditt köp.

Beställning Du som beställer måste vara över 18 år, eller ha målsmans godkännande. Tyvärr kan vi inte hantera beställningar under 200 kr, exkl frakt

Priser Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms, om inte annat anges. Vi reserverar oss mot plötsliga större pris- och valuta förändringar.  Tryckfel och produktbilder Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i alla delar av webbshoppen. Notera även att bilderna aldrig kan återge en produkts verkliga utseende.

Betalning  Vi kan erbjuda ett antal olika betalningsalternativ, du har möjlighet att betala med kort och delbetala. Observera att vi tyvärr inte kan erbjuda delbetalning av begagnade sadlar. Läs mer om våra betalningsalternativ längst ner i våra försäljningsvillkor. Frakt och leverans När du beställer via webbutiken kommer du att få en bekräftelse via e-mail. Orderbekräftelsen är bevis på det som du precis beställt. Kolla orderbekräftelsen noggrant när du har mottagit den. Ta kontakt med oss om du hittar fel. Vänligen observera att vi har rättigheten att cancellera vilken order som helst av vilken orsak som helst. Detta inkluderar även egna prisfel. -Fraktkostnad Din beställning skickas med DHL. Inom Sverige: 55:- i frakt, se undantag nedan. Avgift tas bara ut en gång per beställning, oavsett antal paket. Beställningar till ett värde på mer än 2000 kr (exkl. frakt) levereras fraktfritt.

OBS Gäller ej  sadlar då det tillkommer en fraktkostnad på 155:- Outlösta försändelser Ej utlösta paket faktureras med en avgift för Ej uthämtad leverans. Avgiften omfattar fraktkostnaden till kunden och returfrakten från kunden, dock minst 300 kr.  Ej uthämtad vara omfattas inte heller av ångerrätten eller lagen om öppet köp. -Leveranstid Normal leveranstid är inom en till två veckor från beställning. Vid större beställningar av flera artiklar där någon eller några varor restnoteras och måste skickas med en ytterligare leverans, skickas det restnoterade varorna fraktfritt. Vi kontaktar dig via e-post om en produkt är slutsåld eller om leveranstiden från leverantör förväntas överstiga 3 veckor. -Transportskador Om du upptäcker skador på ditt paket redan vid utlämningstillfället så anmäl detta direkt till ditt paketutlämningsställe i annat fall se ”Reklamationer” nedan.

Retur och byte Bytesrätt Du har 14 dagars bytesrätt som löper från den dag du mottog din beställning.  Produkten som du ska byta måste returneras i ursprungligt skick. Liqusini Hästsport ersätter dock inte produkter som kommer tillbaka smutsiga eller skadade under provning eller i retur. Broderade eller specialbeställda varor återköpes eller bytes ej. Byter du till en annan modell av samma produkt betalar du endast returfrakten. I annat fall tillkommer kostnaden för frakt som vid en ny beställning.

Du är även välkommen att komma direkt till butiken för byte/återlämnande av vara/varor.

 OBS! BYTE: Gratis bytesrätt gäller endast när du byter ut en produkt mot en annan storlek. Det är inte möjligt att byta ut sin produkt mot en annan färg eller produkt. Om Liqusini Hästsport inte kan förse dig med den storlek som du vill ha, kontaktar vi dig och föreslår dig en annan storlek eller pengarna tillbaka. Vid byte är det viktigt att skriva klart vilken storlek du vill ha. Du måste själv stå för returportot, men Liqusini Hästsport skickar den nya storleken kostnadsfritt en gång per order. Om du vill byta flera gånger blir du debiterat för sändningsporto. Du bör räkna med 1-2 veckor för Liqusini Hästsport att behandla ditt ärende (efter att vi har mottagit returen) och skicka den nya produkten. Vi behåller rätten till fördröjningar under högsäsong och kampanjer.  

OBS! RETUR: Så länge som produkten befinner sig i samma skick och samma förpackning som den skickade med så kan du alltid returnera produkten. Du måste själv stå för returportot. Det är viktigt att informera oss om du vill ha din ersättning insatt direkt på ditt bankkonto. Om du vill ha ersättningen insatt på ditt bankkonto, vänligen förse oss med ditt kontonummer och bankens namn. Du bör räkna med 1-2 veckor för Liqusini Hästsport att behandla ditt ärende (efter att vi har mottagit returen) och ersätta. Vi behåller rätten till fördröjningar under högsäsong och kampanjer. När du returnerar eller byter en produkt, vänligen packa den försiktigt i en skild kartong eller i postens sändningskuvert. Produkten har ingen returrätt, om den är sänd endast i sin egen produktkartong eller –påse (gäller även skolådor) eller om produkten på grund av en bristfällig förpackning har skadats eller blivit smutsig under transporten. För att returnera eller byta din produkt sänd den till följande adress: Liqusini Hästsport Kyrkängsvägen 4 755 91 Uppsala Ersättning Det är kvaliteten på produkten i relation med priset som avgör om du är berättigad till ersättning då det handlar om en trasig produkt. Produkten blir kontrollerad och felen estimeras när returpaketet har kommit till oss. Försvunna och returnerade ordrar Om ditt returpaket försvinner då den skickas tillbaka till Liqusini Hästsport blir du endast kompenserad om du har DHL/Postens spårningskod och kvittot med vilka vi kan söka kompensation från transportföretaget. Äganderätt All upphovsrätt eller andra immateriella rättigheter till webbsidan inklusive utan begränsning till alla program och skriftligt och grafiskt innehåll på webbsidan ägs av Liqusini Hästsport och är härmed reserverade.

 Reklamationer Vid reklamation eller fabrikationsfel utbetalar vi ersättning för returfrakten, efter att reklamationen har godkänts. Kontakta oss innan du returnerar varan för att få ett reklamationsnummer. Detta nummer är nödvändigt för att vi ska kunna hantera reklamationen. Transportskada skall genast anmälas till  DHL eller dess ombud vid utkvitteringen. Skicka inga byten eller reklamationer utan att först kontakta Liqusini Hästsport. Om en produkt är felaktig står vi för returfrakten och ersätter dig med det belopp du betalade för produkten samt frakt. Om du vill få ett nytt exemplar av samma produkt skickar vi en ny utan kostnad samt ersätter returfrakten. Du har rätt att reklamera en skadad eller felaktig vara inom ett år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Vi uppmanar till att reklamera omgående efter att felet upptäckts. (OBS! Täcken och andra artiklar måste vara rena och torra för att behandlas). Om vi godkänner reklamationen så förbehåller vi oss rätten att i första hand reparera varan, om detta inte är möjligt skickar vi en ny vara. Skulle varan vara slut återbetalar vi köpeskillingen och de fraktavgifter som du haft i samband med reklamationen. Vid tvister som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer alltid nämndens rekommendation. Returadress:

Liqusini Hästsport Kyrkängsvägen 4 755 91 Uppsala Organisationsnummer: 556856-8272

 Ångerrätt Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan anledning inom 14 dagar från det man tagit emot varorna. Returnerade varor ersätts fullt vid retur i oskadat skick exklusive returfraktkostnader.

 Skydd av personuppgifter I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter (adress och telefonnummer) i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall oss. Vi försäkrar även att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter.

Våra betalningsalternativ 

Delbetala från 50 kr/mån!

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
  • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
  • En administrativ avgift om 29 kr, oavsett antalet köp
  • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 Mån-Tors mellan 08.30 – 20.00, fredagar 08.30-17.00 och helger 10.00 – 17.00.

Länk till Klarnas Allmänna villkor.