• Frågor? Ring oss på 018 - 39 83 30
  • Vi skickar dina varor inom 3 arbetsdagar!
  • Butiken öppen Fredag & Lördag kl. 11.00 - 16.00

Välkommen till Liqusini Hästsport - ridkläder och hästutrustning!

RIDKLÄDER
Liqusini Hästsport erbjuder ett brett sortiment av noggrant utvalda ridkläder, exempelvis tävlingskläder, ridbyxor, ridhjälmar och ridstövlar. Vi har ett sortiment av ridkläder som passar barn. Att den ridutrustning vi säljer håller hög kvalitet, har en snygg design och är funktionell är något vi är mycket måna om. Vår ambition är att ridkläder ska passa allas plånböcker, därför säljer vi såväl ridkläder från Kingsland och Pikeur som från Jacson och Equipage.

HÄSTUTRUSTNING
Förutom ridutrustning har Liqusini Hästsport allt du behöver i hästutrustningsväg, exempelvis täcken, träns, bett, grimmor, borstar och schabrak. Dessutom har vi fodertillskott och en stort utbud av häst- och lädervårdsprodukter. Inom hästutrustning är vi måna om att erbjuda saker med god passform i hög kvalitet. Vi tycker att alla grenar inom hästsporten är precis lika roliga, oavsett om du håller på med hoppning, dressyr, fälttävlan eller distansritt kommer du att hitta produkter till din häst här.

SADLAR - BEGAGNADE SADLAR, NYA SADLAR & SADELUTPROVNING
Vi förmedlar din begagnade sadel - kunderna återfinns dels i området kring butiken i Uppsala och norra Stockholm, utöver det skickar vi sadlar över hela Sverige. Vi säljer också nya sadlar och har alltid några nya provsadlar hemma som du får prova mot en liten avgift. Känner du dig osäker om din sadel passar hjälper gärna vår Equipment Coach Benita Appelqvist dig med det.  

MATCHA RIDKLÄDAR OCH HÄSTUTRUSTNING
Vi tycker att det är kul att kunna matcha sina ridkläder med sin hästutrustning, och hjälper gärna till med att matcha dig och din häst. Läs mer under Personal shopping.

RIDSPORTBUTIK ÖPPETTIDER
Utöver webbutiken har vi en fysisk hästsportbutik mellan Enköping och Uppsala, längs med väg 55. Vi har öppet måndag till torsdag kl. 11.00-18.30, fredag och lördag kl. 11.00-16.00 och söndagar stängt. 

Välkommen till Liqusini Hästsport!